Jumaat, 17 April 2009

kat cc

hari ni hari paleng seronok!! coz pe?coz aq merdeka dr final exam 4 hari berturut2 lor....x bleh blah soklan die.....cam vavi!!!! aq pon x paham wat2 paha....speaking london habes.....den ni dah lah slow ket speaking nih..tu pon tahap gear 2...hahah...terok gilier aq nih......yang x bleh blah 4 hari turut2 aq tdo 3 lebih pagi pastu bangun jam 6!!!! peh....mate aq ape lagi...bengkak!! menci...i x suke taw..haha....gilo!!!~yang bestnye lec yang jage klas time paper 1 best...coz lec baru...chumil...hemnsem.....tenang je aq nk jawab exam tu...hahah gedik!!!!! arini ari sabtu jam berapa aq pon x tau ,mls aq nk tgok ngah tggu adek aq dr exam undang2.......mmm.......ade plak 1 apek vavi nih leh plak usha2 aq....ape?x pnah tengok orang cantek ke???
hahah...mereng gile aq ni tahap babun.....babun?apelah kabar babun skang kan?tah mkn ke dok...ptang ni ade perjumpaan skul......ex2 kene pegi....tp aq mls nak p....wek apo....kang terkonang plak kesah lame...haha..!!( ckp je lah smalu2 semut2 )
ish budak china nih memekak je...men game tu diam2 r!!! memekak je...klu kowank monang pon bukannya dapek piala sekolah 2 ingget tu pon....coih!!! siot tol apek ni...nak gak aq baleng duster kat muke die pastu kasi 1 tendangan seksi kat die....hahah......adoi...kedai cc ni plak pasang lagu slow...tah pape.......jiwang tol...lagu titanok.....alahai........woi apek gemuk!!!diam r....memekak je!!!!!! cam itek mulut leper tol r...!!!
adek aq dah kuar dr exam dapat mark yang bagus lam undang2...biase r....adek sape lagi klu bukan adek aq.......haha...( bangga )....
die plak ngah layan mespes die......aq plak dok layan blog yang tah pape ni tp aq layan gak coz bosan tahap babun....ouk ouk...<------bunyik babun......hahahah!!!!!!!!!!!!!
mate aq skng x bleh blah...mengkak...adoiii...........habes x suci.........coih!!!!~

3 ulasan:

  1. da abes final erk..
    amcm?
    leh wat. ;p

    BalasPadam
  2. yap...leh r...soklan die pon cam nak bunuh org je...hahah...x leh blah..

    BalasPadam
  3. hahaha..
    ok la tuh lau leh wat.. ;p

    BalasPadam